Zoeken
Winkelmandje
 
34

contura 510.1SG style

De Contura kachel die met de tijd meegaat. De Contura 510 Style heeft alleen aan de voorzijde zicht op het voor

€2.940,00
bekijk artikel
contura 510.1SG style
Landingspagina's

contura - Zweedse houtkachels

Onze echte Zweedse houtkachel: de Contura. Geheel ontworpen en geproduceerd in Zweden, inclusief de montage van alle onderdelen van deze houtkachel. Met een Contura houtkachel bent u verzekerd van kwaliteit omdat de kachels volledig worden gecontroleerd voordat zij de fabriek in Markaryd verlaten. Wij hebben zo de volledige controle over de kwaliteit in alle stadia van het gehele productieproces. Dus helemaal "Made in Sweden", en daar zijn wij trots op.

Naar de Contura houtkachels


zweedse houtkachel voor de moderne woning

De Contura heeft een modern en tijdloos design - zoals we gewend zijn van de Zweden - en past daardoor bij elk woningtype en interieur. Bij Haard&Grill heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment houtkachels, uitgevoerd in verschillende ontwerpen, afmetingen en materialen.


contura 500-serie

Een mooie, stijlvolle Zweedse houtkachel uit de Contura 500-serie is de Contura 520TS Style. Mooi uitgevoerd in zwart speksteen met een zwarte gietijzeren deur. De Contura 520T heeft door de spekstenen omlijsting van nature warmte absorberende eigenschappen. Hierdoor wordt de warmte extra lang vastgehouden.

Geeft urenlang warmte af

Met de Contura speksteenkachel wordt een hoge verbrandingstemperatuur bereikt, maar ook een zeer aangename stralingswarmte, die nog uren warmte afgeeft in uw woning.

Contura Speksteenkachel

Speksteen heeft natuurlijke variaties in kleuren en aders, waardoor de speksteenkachel iets bijzonders toevoegt aan uw interieur. Elke speksteenkachel heeft weer een ander patroon speksteen en is daardoor uniek in zijn soort.

De Contura 520TS Style is strak en heeft compacte afmetingen. Daardoor neemt hij niet veel ruimte in, waardoor er in uw woonkamer of uitbouw altijd wel een plek te vinden is voor deze houtkachel.

Bekijk de 500 serie

Contura 500 serie Zweedse houtkachel
- Klik op afbeelding om naar de Zweedse houtkachel te gaan


populaire Contura houtkachels

contura gietijzeren houtkachel

Een andere Zweedse houtkachel uit de Contura 500-serie is de Contura 556.1S Style. Deze kachel is uitgevoerd in gietijzer in de prachtig industrieel grijze kleur. U heeft de keuze uit verschillende bovenplaten van aluminium, gietijzer, glas of speksteen. Het design heeft grote zijruiten en geeft daardoor goed zicht op het vuur waardoor u het gevoel heeft dat u een echte open haard in huis heeft.

Met draaiplateau

De Contura 556 Style is leverbaar met een draaiplateau, net zoals alle Zweedse kachels uit de 500- en 600-serie, zodat u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het vlammenspel.

Contura draaiplateau bekijken

Contura 556 style  Zweedse houtkachel
- Klik op afbeelding om naar de Zweedse houtkachel te gaan


contura houtkachel onderdelen

Het is belangrijk om uw houtkachel goed te onderhouden. Zo kunt u blijvend en optimaal van uw Contura kachel genieten. Wanneer een onderdeel vervangen dient te worden, dan heeft u bij Haard&Grill keuze uit een groot aanbod aan onderdelen voor uw Zweedse houtkachel.

Bijvoorbeeld de Contura zijruit voor de voor de types 510 / 520 / 520T / 550 / 560 / 570 / 580 / 585 / 590 / 590T uit de Contura 500-serie. Of de Contura luchttoevoerset voor de types 20 / 30 / 50 / 500 style / 600 style / 700 / 800 inzet.

Contura vloerplaten

De Contura vloerplaat maakt uw interieur compleet én beschermt uw vloer. Deze vloerplaat is in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Naast de druppelvormige, zwarte Contura vloerplaat (hoek) voor de C500 style / 600 style (ook verkrijgbaar in grijs), levert Haard&Grill bijvoorbeeld ook een strakke, witte vloerplaat voor de types 450/470/480.

Contura onderdelen bekijken

Contura vloerplaat wegneembaar Zweedse houtkachel
- Klik op afbeelding om naar de Zweedse houtkachel te gaan