Zoeken
Winkelmandje
 
35

Nordpeis Quadro 3

Ontworpen om zowel tegen een rechte muur of in een hoek opstelling geplaatst te worden.

€2.750,00
bekijk artikel
Nordpeis Quadro 3
Landingspagina's

nordpeis - Noorse houtkachels

Noorwegen, het land van de strenge en koude winters, heeft een lange traditie van hout stoken in ovens en houtkachels. Nordpeis is het Noorse merk voor echte Noorse houtkachels met hun kenmerkende, eigentijdse, strakke en stijlvolle design. Nordpeis werd opgericht in 1984 en is marktleider op het gebied van haarden en houtkachels in Noorwegen. De kwaliteit, het design en de zeer efficiënte verwarming maken de Nordpeis houtkachels tot een gewild product in Noorwegen en tot ver buiten de landsgrenzen.

Naar de Nordpeis houtkachels


nordpeis houtkachels voor een moderne woning

De Nordpeis houtkachels hebben een strak en tijdloos design. Bij Haard & Grill kunt u kiezen uit verschillende modellen, vormen, kleuren en materialen. Nordpeis houtkachels zijn erop gebouwd om nog jaren mee te gaan. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal dat stevig en duurzaam is, en een tijdloos design dat altijd meegroeit met uw smaak en interieur. Bij Haard & Grill heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment Nordpeis houtkachels, van hanghaarden, vrijstaande houtkachels tot inbouwhaarden.


nordpeis ME ceiling

Een bijzonder ontwerp in het assortiment houtkachels van Nordpeis, is de Nordpeis ME ceiling. Een houtkachel die volledig zonder voet, als een sieraad aan uw plafond hangt. Waar u dit ook maar wilt, omdat de kachelpijp van de Nordpeis ME celing aangesloten kan worden op zowel een recht als een schuin dak. Deze hanghaard is origineel en esthetisch verantwoord, en de warmste eyecatcher in uw interieur.

Optimaal genieten

Ruimtebesparend en ook leverbaar met zijruiten zodat u vanuit alle hoeken van uw woonkamer kunt genieten van uw houtvuur.

Afvoer geschikt voor elk dak

De Nordpeis ME ceiling houtkachel is er voor een recht dak of plafond, of een schuin dak met een hoek tussen de 1 en 45 graden. De Nordpeis ME ceiling is gemaakt van zwartgekleurd gietijzer en staal. Als u dit wenst, kan het rookkanaal van deze Nordpeis houtkachels verlengd worden.

Bekijk de Nordpeis ME ceiling

Nordpeis ME Ceiling
- Klik op afbeelding om naar de Nordpeis houtkachel te gaan


populaire Nordpeis houtkachels

nordpeis Orion CB

De traditionele kachel onder de Nordpeis houtkachels is de Orion CB. Een gietijzeren kachel met een efficiënte verbranding en een goede warmtestraling. Met het traditionele ontwerp en de details in geborsteld staal, geeft u met deze houtkachel een klassiek karakter aan uw interieur. Of een originele touch aan een moderne inrichting.

Nordpeis Orion CB bekijken

nordpeis Orion CB
- Klik op afbeelding om naar de Norspeis houtkachel te gaan


onderdelen voor Nordpeis houtkachels

Een bewuste keuze voor Nordpeis houtkachels is bewust kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Maar deze keuze vraagt ook om een goed onderhoud om nog jaren te kunnen blijven genieten van Nordpeis houtkachels.

Wanneer een onderdeel van uw kachel vervangen moet worden, heeft Haard & Grill een breed aanbod aan onderdelen voor Nordpeis houtkachels. Van vlamplaat of deurkoord tot compleet binnenwerk. Hebt u een onderdeel nodig dat u niet kunt vinden? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Nordpeis onderdelen bekijken

Nordpeis houtbak ME wood 2
- Klik op afbeelding om naar de Nordpeis houtkachel te gaan