Zoeken
Winkelmandje

Bezorgen


De bestelling van de webshop worden bezorgd als pakket of per pallet.


Voor Nederland:

Pakketen worden bezorgd met PostNL. Hierbij geldt een tarief van €7,50 voor pakketten tot 10 kg en €13,- voor pakketten tot 30 kg. U kunt tijdens het afrekenen altijd uw verzendkosten inzien en tevens ervoor kiezen om een andere verzendadres te selecteren voor uw bestelling. Tevens ontvangt u een Track&Trace op het moment dat wij uw bestelling meegeven aan de vervoerder.

Items die niet als pakket verzonden kunnen worden omdat ze te groot of te zwaar zijn worden per pallet met onze eigen vervoerder verzonden. De kosten hiervoor bedragen €45,-. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om met u in overleg te bepalen wanneer de pallet bij u bezorgd kan worden.

Bestellingen boven €250,- worden gratis verzonden!

 

Voor België & Duitsland:

Pakketen worden bezorgd met PostNL. Hierbij geldt een tarief van €13,- voor pakketten tot 5 kg en €25,- voor pakketten tot 23 kg. U kunt tijdens het afrekenen altijd uw verzendkosten zien en tevens ervoor kiezen om een andere verzendadres te kiezen voor uw bestelling. Tevens ontvangt u een Track&Trace op het moment dat wij uw bestelling meegeven aan de vervoerder.

Items die niet als pakket verzonden kunnen worden omdat ze te groot of te zwaar zijn worden per pallet met onze eigen vervoerder verzonden. De kosten hiervoor bedragen €65,-. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om met u in overleg te bepalen wanneer de pallet bij u bezorgd kan worden.

Bestellingen boven €500,- worden gratis verzonden!


Indien u uw bestelling wilt laten bezorgen in een ander land kunt u contact met ons opnemen.