Zoeken
Winkelmandje
 
32

morsø forno

De Morsø Forno is een multifunctionele haard waarmee u heerlijk kunt koken en kunt genieten van de warmte.

€999,-
bekijk artikel
morsø forno
Landingspagina's

Morsø buitenhaarden

Bij Haard & Grill vindt u alles om zo lang mogelijk te genieten van het outdoor leven rond uw huis: gezellig samen eten, koken of relaxen in uw tuin of op uw balkon. Haard & Grill heeft een groot assortiment Morsø buitenhaarden die geschikt zijn voor gas of voor het stoken met hout. Sommige van onze Morsø buitenhaarden zijn ook te gebruiken als barbecue, waardoor je ook met een kleinere tuin of terras dubbel plezier kunt hebben van je buitenhaard.

Morsø buitenhaarden worden steeds populairder in Nederland. Het zijn sfeerverhogers voor het outdoor leven rondom het huis. Ze brengen niet alleen warmte op koele zomeravonden, maar je kunt zelfs het gehele jaar door genieten van je Morsø buitenhaard, die voor extra warmte en sfeer zorgt in tuin en op het terras of balkon. Lekker gezellig buiten zitten rond de Morsø buitenhaard bij droog weer, met een aangename temperatuur in elk seizoen.

De buitenhaard Morsø Forno II is een echte blikvanger. Gemaakt in de Morsø-fabriek en gegoten in het typerende en traditionele gietijzer, heeft deze buitenhaard een modern, zwart, functioneel design. Bekijk onze gehele collectie buitenhaarden, barbecues en outdoor keukenaccessoires.

Naar de Morsø buitenhaarden

Outdoor koken en eten met Morsø

Barbecue

Naast het outdoor genieten van de warmte van een Morsø buitenhaard, kunt ook heerlijk outdoor koken en grillen met onze grote collectie aan barbecues - gasbarbecues en houtskoolbarbecues van Morsø. Wist u dat u met onze houtskoolbarbecues zelfs pizza’s kunt bakken? Kijk ook eens bij onze Morsø buitenhaard accessoires voor handige extra’s voor uw buitenhaard en stijlvolle en handige keukentools bij Morsø grill en barbecue.

Gasbarbecue

Barbecuen is gezellig en geeft een extra sfeer aan samen buiten eten. Toch kan het zijn dat u geen zin heeft om eindeloos te wachten tot uw barbecue eindelijk op temperatuur is. De Morsø gasbarbecue is dan de perfecte oplossing. De barbecue is meteen gebruiksklaar, u kunt direct beginnen met grillen en het gedoe met houtskool is voorgoed verleden tijd. Daarbij zijn gasbarbecues de meest gemakkelijke barbecues op de markt: een kwestie van een gasfles aansluiten en u kunt meteen beginnen!

De gasbarbecue Morsø Forno Gas Piccolo lijkt met zijn ronde design op de Morsø Forno II buitenhaard en is een echte toevoeging aan uw outdoor interieur. Grillen gaat makkelijk en snel, en daarbij is deze gasbarbecue prachtig om te zien.

Morsø is al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels en al jaren gespecialiseerd in de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren buitenhaarden en barbecues. Bekende ontwerpers als Sigvard Bernadotte, Kaare Klint en Knud Holscher hebben mede bijgedragen aan het jarenlange succes van Morsø.

Houtskoolbarbecue

Dé traditionele barbecue voor outdoor koken en grillen is natuurlijk de houtskool barbecue. WIe geniet er niet van het spel van vuur maken, de eerste kooltjes die gaan gloeien… Liefhebbers van vlees, vis en groenten, grillen op kooltjes en briketten voor de originele barbecue rooksmaak. Heerlijk toch?

Morsø biedt heeft met haar wonderschone Morsø Grill '71 al meerdere prijzen in de wacht gesleept in Denemarken. Het gietijzeren rooster van de De Grill '71 is namelijk geëmailleerd, waardoor vetten en oliën beter opgenomen worden door de kleine poriën van het rooster. Het geëmailleerde rooster zorgt ook voor een sterke en schone ondergrond. U kunt het rooster draaien en op vier verschillende hoogtes in de grill plaatsen.

Morsø buitenhaard onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Morsø buitenhaard? Bestel deze gemakkelijk bij Haard & Tuin. Wij leveren ook onderdelen van haarden die niet meer geproduceerd worden door Morsø! Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Naar de Morsø onderdelen


populaire Morsø haarden