Zoeken
Winkelmandje
Landingspagina's

Nordpeis

Scandinavisch design dat je leven verwarmt

Nordpeis werd in 1984 in Noorwegen opgericht en is vandaag marktleider en producent van houtkachels voor de Europese markt. Nordpeis heeft drie doelstellingen: kwaliteit, design en schone verbranding. Een kachel of haard van Nordpeis betekent dus genieten van zeer efficiënte verwarming en de echte kwaliteit van Scandinavisch design.

Naar de Nordpeis houtkachels


Nordpeis kachel

Met passie voor design, duurzaamheid en kwaliteit, ontwikkelt Nordpeis houtkachels met een modern, Scandinavisch karakter.

Nordpeis heeft de traditionele kachel opnieuw bedacht en een serie ontwerpen gemaakt die met hun strakke lijnen en tijdloze Scandinavische stijl elk interieur zullen verrijken. Met superieur vakmanschap, geworteld in jarenlange Noorse geschiedenis en gegoten in de nieuwste technologie. Een Nordpeis kachel is daarom de perfecte combinatie van esthetisch design en praktisch nut. 

De kachels van Nordpeis bouwen voort op lange tradities, maar dan gegoten in nieuwe, eigentijdse, robuuste ontwerpen. Moderne houtkachels hebben een upgrade gekregen in hun design. Grote glazen ruiten en een stijlvolle, eigentijdse look. De houtkachels van Nordpeis zijn verkrijgbaar in verschillende versies, allemaal schoon brandend.


Nordpeis inzethaarden

De inzethaarden van Nordpeis zijn ideaal wanneer u zelf de ombouw van een haard wilt ontwerpen. De inzethaard kan dan in de daarvoor bestemde ruimte worden geschoven.

De inzethaard bevat de vuurhaard zelf en wordt geleverd met een airwash-systeem. Dit is een systeem dat ervoor zorgt dat het glas van de deur schoonbrandt bij hoge temperaturen. De lichtgekleurde Thermotte™ panelen waar de vuurkist mee bekleed is, creëren een mooi vlammeneffect creëren. Deze panelen zijn schokbestendig, heel duurzaam en gemaakt van een compact materiaal dat roet en verkleuring vermindert. 
Onze Nordpeis Odense hoekinzet - inclusief betonnen omlijsting en houtvak - is een stijlvolle eyecatcher die makkelijk in een hoek geplaatst kan worden, terwijl u nog steeds van 2 verschillende kanten kunt genieten van het vlammenspel.

Nordpeis levert alleen schoonbrandende kachels die meer warmte opleveren en minder roet geven. De meeste inzethaarden van Nordpeis kunnen rechtstreeks aangesloten worden op een externe luchttoevoer. 


Open haard voor buiten

Een buitenhaard zorgt voor een warme en gezellige sfeer in uw tuin of op terras. Een kachel buiten is ook fijn tijdens koele zomeravonden. Lekker buiten vertoeven in aangename warmte. 

Ook Nordpeis levert buitenhaarden voor terras of tuin. Een buitenhaard van Nordpeis creëert een gezellige sfeer en houdt u warm.

Nordpeis buitenhaard Riviera
- Klik op afbeelding om naar de Nordpeis Riviera garden buitenhaard te gaan


populaire Nordpeis houtkachels

Warmte accumulerende haarden en kachels van Nordpeis

Haardkachels met warmteaccumulatie zorgen voor een zachtere en efficiëntere warmte. Ze geven warmte af voor een langere tijd, zelfs nadat het vuur gedoofd is. Deze manier van verwarmen is geld- en milieubesparend met een comfortabelere warmte.

Nordpeis Salzburg warmte-accumulerende haard
- Klik op afbeelding om naar de Nordpeis Salzburg S Corner te gaan


Nordpeis-onderdelen

Wij leveren natuurlijk ook onderdelen voor verschillende Nordpeis kachels. Zoals delen of complete sets voor het binnenwerk van uw Nordpeis-kachel, gemaakt van hittebestendig, vuurvast steen. Bijvoorbeeld de Nordpeis steen bodem thermotte voor de Duo 2, 4 en 5. Of het Nordpeis Binnenwerk compleet thermotte Smarty.

Compleet binnenwerk Nordpeis kachel Smarty
- Klik op afbeelding om naar het Nordpeis Binnenwerk compleet thermotte Smarty te gaan.


Nordpeis kachel series

Nordpeis Salzburg

Wij leveren verschillende series Nordpeiskachels, zoals de Nordpeis Salzburg S, de Nordpeis Salzburg M II, de Nordpeis Salzburg L Basic of de brede Nordpeis Salzburg XL (alle kachels inclusief betonnen omlijsting).

Nordpeis Quadro 1

Voor liefhebbers van de wat kleinere houtkachels, is er de Nordpeis Quadro 1 basic op voet. Een slanke en elegante houtkachel, gemaakt van staal en gietijzer. Deze kachel kan worden verhoogd met een opzetstuk. De Quadro 1 heeft een verwarmingsvermogen van 6kW en kan een oppervlakte tot 120m2 efficiënt verwarmen.