Zoeken
Winkelmandje
 
43

morsø 2140

De deuren zijn voorzien van glazen ruiten die een prachtige aanblik van het vlammenspel bieden.

€2.940,00
bekijk artikel
morsø 2140
Landingspagina's

Morsø houtkachels

We durven nu wel te zeggen dat Morsø het maken van mooie en functionele houtkachels echt tot een kunst heeft verheven. De oogstrelende designs vinden weerklank bij een breed publiek. Liefhebbers van houtkachels kiezen voor een strakke, moderne design houtkachel of een stijlvolle houtkachel met een bijzondere vintagelook. Natuurlijk zijn de Morsø houtkachels gemaakt van het karakteristiek zwarte gietijzer. Want Morsø is ervan overtuigd dat de beste houtkachels van gietijzer worden gemaakt.

Morsø is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren houtkachels. Het Deense merk is door jarenlange ervaring en onderzoek expert op het gebied van de productie van houtkachels, en heeft het productieproces steeds meer kunnen verfijnen. In samenwerking met bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint levert dit een uniek product van kwaliteitsmateriaal en oogstrelend design op. Ook internationaal vallen houtkachels goed in de smaak, wat blijkt uit de export van Morsø houtkachels naar alle delen van de wereld, waarbij het klimaat verrassend genoeg niet uitmaakt.

Naar de Morsø houtkachels


Morsø indoor: gezelligheid met een plus

Wie geniet er niet van de warmte en de gezelligheid van een vuurtje? Vooral binnenshuis is het toch nog steeds bijzonder om in je eigen woonkamer te kunnen relaxen bij het rustgevende vlammenspel van een echt vuur. Veilig gevat in een stevige gietijzeren houtkachel, uitgevoerd in het design van uw keuze, een echte verrijking van uw interieur.

Morsø houtkachels geven dat tijdloze oergevoel van vuur. Het doet u denken aan zorgeloze vakanties met uw geliefde, vrienden of familie. Eindeloze gesprekken of gewoon de stilte van het genieten. Maar houtkachels geven ook die warme luxe, een echte toevoeging aan uw stijlvolle interieur. Een blikvanger met karakter.


Voordelen van Morsø houtkachels

Nieuwe houtkachels hebben een hoger rendement dan een (oude) open haard. Dit betekent dat er een efficiëntere verbranding is, er minder hout nodig is en u minder uitgeeft dan vroeger. Daarbij zijn de houtkachels van Morsø te vinden in allerlei soorten en maten. Van moderne en strakke designs tot houtkachels met een vintage uitstraling. Voor elk interieur is er dus een passende Morsø houtkachel.

Alle Morsø houtkachels

Morso Houtkachel 6170 wandmodel
- Klik op afbeelding om naar de houtkachel te gaan


populaire Morsø houtkachels

Onderdelen voor Morsø houtkachels

Onderdelen voor uw Morsø houtkachel bestelt u gemakkelijk bij Haard & Tuin. Wist u dat wij ook onderdelen leveren van houtkachels die niet meer geproduceerd worden door Morsø? Heeft u vragen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Alle Morsø onderdelen

Morso Houtkachel 7943 met open houtvak
- Klik op afbeelding om naar de houtkachel te gaan