Zoeken
Winkelmandje
 
35

Nordpeis Quadro 3

Ontworpen om zowel tegen een rechte muur of in een hoek opstelling geplaatst te worden.

€2.750,00
bekijk artikel
Nordpeis Quadro 3
Landingspagina's

Nordpeis buitenhaard

Haard & Grill levert haarden voor indoor en outdoor. Een van onze Scandinavische topmerken is Nordpeis, de fabrikant van binnen- en buitenhaarden én marktleider in de open haard industrie in Noorwegen. Het bedrijf werd opgericht in 1984, en heeft inmiddels zijn sporen verdiend met het op de markt brengen van haarden en kachels in puur en kenmerkend Scandinavische design.

De kachels en haarden van Nordpeis voldoen geheel aan de verwachting van de liefhebber van haard en barbecue, met het behalen van de voornaamste doelstellingen: kwaliteit, design en schone verbranding. Efficiënte verwarming, gegoten in echt en eigentijds Scandinavisch design. Mooie en stevige materialen, duurzaam en makkelijk in gebruik.

Naast de kachels en haarden voor binnenshuis, voegt Nordpeis ook extra warmte en gezelligheid toe aan het outdoor leven met de Nordpeis buitenhaard. Zo kunt u alle seizoenen genieten van een aangename temperatuur in en om uw huis of vakantiehuis, in tuin en op terras.

Naar de Nordpeis buitenhaarden

Nordpeis Air buitenhaard

Met de Nordpeis Air buitenhaard weten we zéker dat u meer tijd outdoor zult doorbrengen. Deze buitenhaard is een pronkstuk in uw tuin of op uw terras, met zijn stijlvolle, eenvoudige, strakke ontwerp en een aantal slimme functies. Een mooie outdoor haard voor sfeer en warmte, het gehele jaar door. Om uw warmte-interieur compleet te maken heeft Haard & Grill het Nordpeis Air houtvak in het assortiment, een bijpassend outdoor element om de houtblokken voor uw haard netjes in op te kunnen bergen.

Nordpeis outdoor Barbecue

De Nordpeis Air buitenhaard kunt u gebruiken als brandende buitenhaard of vreugdevuur, maar ook als barbecue of grill. Daarbij heeft deze buitenhaard een modulair systeem waardoor deze op vele manieren uit te breiden is. 

Gezellig samen koken en eten, aan het einde van een drukke werkdag of in het weekend of vakantie: het kan prima met de Nordpeis Air buitenhaard. Barbecueën met uw gezin, vrienden of familie wordt een feestje. U grilt vlees, vis of groenten - of u poft een aardappeltje - voor een uitgebreid maal outdoor: zo heeft u dubbel plezier van uw buitenhaard.

Nordpeis buitenhaard Roma Garden

Een echte blikvanger uit het assortiment van Nordpeis, is de Nordpeis Roma Garden. Een vrijstaande buitenhaard, met optimale kijkhoogte, en een handig, extra vak om uw houtblokken in op te bergen. De Nordpeis Roma Garden past met zijn harmonieuze, lichte natuurtint in ieder outdoor interieur. Met deze buitenhaard in stijlvol, lichtgewicht beton, geniet u nog met vrienden tot laat in de avond.

Ook deze buitenhaard is geschikt om te gebruiken als barbecue. In het stook deel van de Nordpeis Roma Garden kunt u een rooster plaatsen op 6 verschillende hoogtes. Zo grillt u vis, vlees, groenten op elke gewenste stand, terwijl u op de bodem aardappels kunt poffen.

Deze buitenhaard is 1,65 meter hoog en neemt nog geen 80 cm in de breedte in. Zo kunt u in uw grote of kleinere tuin, genieten van dit prachtige buitenelement dat zowel een sfeervolle buitenhaard is als een stijlvolle barbecue. 

Bekijk alle buitenhaarden van Haard & Grill van onze topmerken en maak uw outdoor interieur tot een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving.


populaire Nordpeis haarden